Heb ik een diploma nodig om een catamaran te huren?

Leuk dat jullie interesse hebben om met onze Topcat K1 catamaran willen gaan zeilen. Complete bij de huur van de boot krijg je een wetsuit, shorty, schoentjes en zwemvest. In April en October is een volledig wetsuit het fijnste. In de ander maanden een shorty en in July en August kun je normaal gesproken in je zwembroek zeilen op het Gardameer! Soms is de wind echter vrij sterk en door de wind en het gesplash van het water is een shorty dan toch weer aan teraden. 

De wind is hier tussen windkracht 3 en 5. In het algemeen smiddags iets minder dan smorgens. Soms heb je smiddags heel vlak water en alleen wind op de kitespot iets noordelijker van ons watersports centrum. maar in het algemeen kun je de zeilen van de catamaran heisen op het strand en vaar je zo weg van de kust. 

Smorgen krijg je de cat om 7:30 mee, en smiddags om 13:00. Om 10 uur gaat de wind weg dus wil je zonder paddelen terug komen, neem dan een horloge mee zodat je de tijd in de gaten kan houden. 

Een halve dag catamaran huren is 75 euro, 5 halve dagen is 300 euro. Wil je dat er de eerste keer een kapitein mee gaat op de cat dan is de halve dag prijs 100 euro. Wil je een groups les dan is het 45 euro pp voor 2,5 uur. Een les kan bijvoorbeeld om met spinaker te leren zeilen of andere gevorderde technieken te leren. 

Als je nog nooit met een catamaran hebt gezeilt en alleen op normale open boten hebt gezeild dan is een les aan te raden. heb je al vaker om een catamaran gezeild en ben je zelfstandig (nb je kan omslaan, overstag, gijben, ect) dan verhuren we je de catamaran zonder leraar. 

Om te reserveren kun je dit formulier gebruiken: http://www.limonewatersports.com/boek-watersport-gardameer/www.limonewatersports.com let's get on the water and have some fun!