Limone sul Garda heeft alles: van camping tot 5 sterren hotel. Hieronder vind je onze tips. 

Ons Limone Watersports center befind zich op het strand van Hotel Leonardo da Vinci. Een 4 sterren, family hotel Resort. Het is unique om het zwembad, de tijd, de sauna, de beachbar en het restaurant (met veel biologisch eten) Ook als je niet in dit hotel verblijft met je nog steeds bij ons komen watersporten en genieten van hun strand, tuin en beachbar. (Liever geen picknick houden met meegebrachte items op gronden van het hotel)

Onder FAQ vind je meer info over het parkeren. 

Als Hotel Leonardo da Vinci is uitgeboekt, vind je direct daarnaast Hotel.

Wil je echt 4 sterren? Iets verderop vindt je: hotel Panorama****, Villa Dirce****

Wil je in het hart van Limone center overnachten en met 10 minuten lopen bij ons zijn? Kies dan Hotel Monte Baldo*** of Garni Gian Martin** (hier vind je ook het beste ijs van de stad) 

Hou je van camperen?  Camping Nanzel klein maar elke plek heeft super uitzicht, Camping Garda een stuk groter, met zwembad, pizzaria en ook bungalows te huur.  

Stuur een bericht voor aanbieding voor accommodatie. Vaak lijken veel hotels uitgeboekt op verschillende booking website, maar vinden wij altijd nog een plekje voor je, voor vaak een scherpere prijs! Wij vragen nooit commissie en helpen je graag.