Actie zeilen met de catamaran en de twee splashes/ lasers

Het is July: heet, zonnig en goed wind!

Ideal om lekker te gaan zeilen met de catamaran of de zeilboten op het Gardameer met Limone Watersports :)

Gisteren gezeild met Martin in de splash met een mooi Ora die vanuit het zuiden waait. En vanmorgen catamaran les gegeven aan de 9 jarige Alberto. De ochtend wind Peler is vaak wat sterk, zoals ook vanochtend. En daarom gebruikten we de fok niet en voeren we puur met het grootzeil. Alberto stond te genieten van het staan in trapeze. En toen om 10 uur de wind begon af te nemen hebben we nog even de fok erbij gezet! Zijn catamaran test les was geslaagd, en hij gaat verder met de VDWS kids catamaran cursus. De laatste fotoos zijn van een Belgische family die eergisteren met de Ora een zeil les had. Deze jongens hadden al eerder op een kleinere catamaran gezeild en konden aan het einde van de les prima zelfstandig overstag en koers houden!