Stage bij Wind Riders aan het Garda Meer

Hallo!

Wij zijn Elly, Iris en Wendy, 19 jaar oud en volgen de opleiding Wellness & Lifestyle in Den-Bosch. We komen alle 3 uit het gezellige zuiden van Nederland. Limone sul Garda hebben wij uitgekozen voor onze stage. We hebben erg veel zin om hier te komen werken voor 10 weken lang!

Limone Watersports

Limone Watersports

We hebben gekozen voor Limone Watersports , ook wel Wind Riders genoemd, om onze zomer door te brengen op de fantastische plek van het Gardameer, met heerlijke wind in de ochtend en middag, zoet water, mooi weer en lekker eten. Een magische plek die ook veel activiteiten biedt zoals mountainbike, Canyoning, klimmen, wandelen en paragliden.

 

Toen we hier aankwamen werden we hartelijk verwelkomd met prosecco door Robbie, Monica en Team Wind Riders. Dezelfde avond ontdekten we dat het in Limone Yellow Night was, een speciaal evenement dat slechts eenmaal per jaar met muziek en vuurwerk is. We gingen per boot, met een aantal gasten, om vuurwerk vanaf het water te kijken. Het was een heel bijzonder en vooral een prachtige ervaring.

Vuurwerk in Limone

Vuurwerk in Limone

De eerste dag op het strand:

De eerste werkdag zijn we vroeg begonnen in onze nieuwe Wind Riders kleding. Allemaal in dezelfde kleur en daarnaast natuurlijk ook met onze glimlach stonden wij klaar om alle klanten van verschillende nationaliteit te verwelkomen. Vooral veel Duits, Oostenrijks, Zwitsers maar ook Engels … en Nederlands

We hadden de hele dag zon en 30 graden, daardoor hadden veel mensen vraag naar Stand Up Paddling.

We moesten veel helpen toen de boten terug kwamen van de kite sessies en zorgden voor de organisatie, de spullen en de uitrusting: kites, boards, wetsuits, harnassen en helmen.

 

Maar….. we gingen ook zelf het water op. Onze eerste keer kitesurfen!! En zelfs al was het voor ons de eerste keer was, vloog de kite in de prachtige omgeving tussen de bergen. We eindigen de dag met wakeboarden. Na een paar fouten kon iedereen op het bord staan n rijden.

Kitesurf Les

Kitesurf Les

Elly, Iris en Elly op Stage

Elly, Iris en Elly op Stage

We kijken ernaar uit om Kite instructeurs te worden! :) 

 

Ciao Ciao, Wij hopen u snel te zien in Limone!

 

Elly, Wendy & Iris