Vandsport i Limone sul Garda, Gardasøen: kurser for børn, udlejning med tilsyn med skipper udlejning, udlejning kite surfing, kitesurfing kurser.

Vandsport i Limone sul Garda

Kitesurfing:

Husker du, hvordan det var som barn at lege med en farvestrålende drage? Kitesurfing (dragesurfing) er den ultimative følelse af frihed. Kun dig, din kite, vandet og vinden. Føl adrenalinen, hør stilheden og nyd det fantastiske landskab ved Gardasøen!
Er du nybegynder? Tag kitesurf-timer og lær at kitesurfe mellem de stejle bjergsider af den smukke Gardasø. Der er ikke noget bedre sted at lære at kitesurfe takket være de daglige termalvinde. Med en prøvetime lærer du at kontrollere kiten og at bodysurfe gennem vandet. Hvis du vil lære at kitesurfe på egen hånd kan du tage 5 dages kurset.
Hvis du allerede er uafhængig kitesurfer, kan du tage et lift ud på søen med Kitesurf School Wind Riders både. Du kan bruge eget udstyr eller det nyeste fra North Boards og Wind Riders' kites.
Kitesurf School Wind Riders i Limone fokuserer på fremgang, sjov og sikkerhed. Alle instruktører er IKO og/eller VDWS kvalificerede. Der undervises på tysk, italiensk, fransk og engelsk.

kitesurf gardasøen

 
Sejlads:

Det er muligt for personer i alle aldre at sejle med sejlskolen i Limone sul Garda. Børn fra 6 år kan starte med undervisning i jollerne, hvor 2 børn i hver jolle kan udforske sejlverdenen. Een sætter sejlet, og den anden styrer roret. Med lidt mere vind kan de hænge i trapezen og føle båden plane. Garanteret sjovt!
Voksne og teenagere kan sejle jollerne eller K1 Topcat katamaranen. Denne let sejlede båd er perfekt til et begynder-kursus. Men med dens dobbelte trapez og spiler-system vil selv den mest erfarne sejler have masser af underholdning.
Limone Watersports Center lejer jollerne og katamaranen ud til uafhængige sejlere. Hvis du ikke er uafhængig, kan du leje båden med kaptajn eller tage en sejltime. På Gardasøen er der altid vind, specielt lidt nord for Limone. I tilfælde af at vinden ikke når ind til stranden, vil en motorbåd trække sejlbåden ud til et vindområde på blot 5 minutter.

katamaran og jolle sejlads på Gardasøen

 

   
Stand Up Paddle boarding: Sup

Dette er den nyeste vandsport på Gardasøen. Alle kan gøre det, du skal bare kunne svømme. Lej en båd, padl rundt, leg og slap af. Nyd at være i Gardasøens vand. Der er ikke noget bedre på en varm dag!
Er du frisk på noget tid på vandet? Tag med på en SUP tur langs med kysten af Gardasøen. Fra en 2 km's introduktionstur til en 15 km's tur til vandfaldet. Den korteste tur tager 1 time og den længste 4 timer, inklusiv en forfriskning. Vores ture tager dig langs de historiske ruiner af citron-haverne, havnene i Limone, de smukke sø-villaer og de utrolige klipper.
Der er en SUP til alle: Blødt polstrede SUP'er til børn med korte, letvægts-pagajer. Stabile boards til nybegyndere og konkurrence-modeller med carbon-pagajer til den øvede langdistance-SUP'er.
Til 1-times turen behøver du ikke være i god form. På de længere ture kan du regne med at få en god workout. Grunden til at SUP er godt for hele kroppen, er at alle musklerne hjælper med til at holde kroppen i balance hele tiden.
SUP under stjernerne eller ved fuldmåne. To gange om måneden er der en aften SUP-tur. Nedenunder SUP'erne er der monteret LED lys, der lyser 360 grader rundt og sikrer god visibilitet. Aftenturen går til "Porto Vecchio" (den gamle havn), hvor du kan få en forfriskning, og på vejen tilbage vil der være et øjeblik til at ligge på SUP'en, kigge op og se den mest fantastiske himmel!

leje en sup ved Gardasøen